Team

Tájékoztató Fórum

Az Alba Regia Helyi Közösség által meghirdetett: TOP-7.1.1-16-H-031-2 számú, "Intézmények és szabadtéri helyszínek kisléptékű közösségi célú fejlesztése" című helyi pályázati felhívással kapcsolatos tájékoztató fórum kerül megrendezésre a Fehérvári Civil Központban 2019.05.08-án 16-órától. 

Team

Megjelent a harmadik helyi felhívás

A Helyi felhívás célja az intézmények és szabadtéri helyszínek kisléptékű közösségi célú fejlesztése, kül- és beltéri közösségi terek eszközállományának fejlesztése és kapcsolódó épületfelújítások.


Team

Új közösségi- és rendezvénytér jön létre a Bartók Béla téren

Hamarosan elkezdődik a Bartók Béla tér és környezetének teljes körű átépítése Székesfehérvár szívében. A tér alkalmas lesz közösségi programok, rendezvények megtartására, és a környező közintézmények is kihozhatják ide a programjaikat. A befejezés tervezett határideje 2020. szeptember 30. A területen bejárást tartott dr. Cser-Palkovics András polgármester és Zugor Zsuzsanna, a Helyi Akciócsoport és az ECHO Innovációs Műhely elnöke.


Team

Projekfejlesztő workshop

Az Alba Regia Helyi Közösség által meghirdetett TOP-7.1.1-16-H-031-3 számú a " Helyben elérhető kulturális és közösségi szolgáltatások támogatása, városi sajátosságokra, értékekre alapozott programok kialakítása, helyi igénybevételének elősegítése" című pályázati felhívással kapcsolatos tájékoztató fórum kerül megrendezésre a Fehérvári Civil Központban 2018.12.12-én 16-órától.Következő oldal