Intézmények és szabadtéri helyszínek kisléptékű közösségi célú fejlesztése

A felhívás a Terület – és Településfejlesztési Operatív Program 7. priorításához kapcsolódik, mely célkitűzései réven hozzá kíván járulni a kulturális és közösségi terek és szolgáltatások infrastrukturális és szolgáltatási minőségének javulásához, a város élhetőségét támogató környezeti infrastruktúra fejlesztéséhez.

Beadási határidő:
2022. január 15.

Letöltés:

.zip.pdf


Helyben elérhető kulturális és közösségi szolgáltatások támogatása, városi sajátosságokra, értékekre alapozott programok kialakítása

A felhívás a Terület - és Településfejlesztési Operatív Program 7. prioritásához kapcsolódik, amely célkitűzései révén hozzá kíván járulni az integrált és programalapú fejlesztések megvalósításához, városi szinten a helyi közösségek részvételének és tudatosságának fokozásához, a helyi társadalom, a város kulturális és közösségi életének a megújításához.

Beadási határidő:
2020. március 31.

Letöltés:

.zip.pdf


Bartók Béla tér, Fehérvár új Agórája és környezete közösségi térré fejlesztése

A felhívás a Terület – és Településfejlesztési Operatív Program 7. priorításához kapcsolódik, mely célkitűzései révén hozzá kíván járulni a kulturális és közösségi terek és szolgáltatások infrastrukturális és szolgáltatási minőségének javításához, a város élhetőségét támogató környezeti infrastruktúra fejlesztéséhez. A pályázat 2018. július 1-től adható be.

Beadási határidő:
2018. szeptember 30.

Letöltés:

.pdf.zip